lauantai 27. syyskuuta 2008

simo88

Sitä saa mitä tilaa eli lisätään vaalikeitokseen heti sen alkuvaiheessa vähän myös mystiikkaa. Kun pohdiskelin tuossa vaalinumeroani 88 vuosilukujen valossa, halusi eräs numerologiasta kiinnostunut ystäväni tulkita sitä omalla mielenkiintoisella tavallaan.

Numerologiassa luku 8 tarkoittaa kokoamista, organisointia, finanssia, bisnestajua, hallintakykyä, hahmottamiskykyä ja riskinottoa. 8 kuvaa myös äärettömyyttä, kykyjen sekä kokemusten lisääntymistä ja toistuvaa tasojen nousua. Aika hienoja ominaisuuksia, joista osan voisi tutuksi tunnistaakin.

Ja kun 8 tuplataan saadaan 88, joka kuuluu Mestarilukuihin 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 ja 99. Ne ikäänkuin lisäävät tuplasti alkuperäisten lukujen voimaa ja potentiaalia. 8 edustaa myös suuntaa luonnosta henkisyyteen, viisautta, kokemuksista oppimista, kärsivällisyyttä ja vastuuntuntoa. Planeetoista Saturnus hallitsee numeroa 8. Se on myös kuudes Fibonaccin luku ja hapen järjestysluku.

Ei siis yhtään hullumpi vaalinumeroksi tuo Simo88 kun puolestaan 888 on Kristuksen luku ja vain yhdelle annettu.

Ja lisätään vielä pieni ripaus suolaa tähän mystiikkakeittoon, ennen kuin palataan tieteellisen maailmankuvan pariin. Vietin tuossa kesällä pari viikkoa Tukholmassa perehtymässä sikäläiseen museotarjontaan. Eräänä päivänä Sergelin torilla kulkiessani minut valittiin paikallisen Metro-lehden galluppiin ja kas kummaa, kysymyksenä oli "Tror du på numerologi?" ja vastaukseni kuului "Jo, på sätt och vis. OS börjar ju 080808, de tror verkligen på det.". Ja gallup julkaistiin juuri Pekingin olympialaisten avajaispäivänä 08-08-08, josta tuli myös Georgian sodan tunnusluku.

Että sellainen tapaus tällä kertaa.
Turussa 27-09-08
Simo88 Tuomola


Ei kommentteja: